NyDrivkraft

"Din Coach med helhetlig fokus på karriere, motivasjon og din helse"

Tjenester Lifecoaching

Lifecoaching

Er du i en krevende livssituasjon? Hvordan har du det egentlig? Kjenner du på ensomhet iblant?

Velger du å jobbe med meg gir jeg deg en ny dimensjon i livet. Du vil lære hva som gjør at du tenker og handler som du gjør, og hva og hvordan du skal finne ny drivkraft. Ved å gjøre et skikkelig dypdykk vil du bli kjent med deg selv på en ny måte. Dette er en gøy og spennende måte å finne ut av hvem du egentlig er, hva du drømmer om og hvor du vil i livet! Du vil også kunne få svar på hvorfor ting er som de er, få mer livsglede, og finne mening og retning. Vi går stort sett på autopiloten 95% av tiden og det kan være lett å gå i gamle mønstre.

La meg hjelpe deg til å våkne litt, ta tak i ting som du har utsatt, og en beslutning om at du nå vil ha mer ut av livet ditt. Ta noen valg, og velg en retning som kan bety livsglede i alle områder av livet ditt. Jeg lover at du vil bli overasket over hvor mye vi tar med oss i den ryggsekken vi bærer på hele tiden, fortiden som tynger oss ned og den indre stemmen som er vår største fiende. Jeg ønsker å hjelpe deg med å pakke ut av denne sekken, og hjelpe deg med å ta steg for steg slik at du kan leve igjen, slik du alltid har ønsket, men kanskje ikke helt vet hvordan du skal få det til.

Jeg er så fascinert av hjernen vår som kan sammenlignes med en datamaskin og harddisk. Jeg skal gi deg teknikker som kan hjelpe deg på sekundet slik at du kjenner er ro og velvære når stresset overtar.

Jeg gir deg en gratis og uforpliktende prat for å finne ut hva jeg kan hjelpe deg med.

Du kan velge mellom:

  • Telefon eller Skype-samtale
  • Fysisk møte i NyDrivkrafts kontorlokaler i sentrum av Kristiansand
  • Walk & talk: La oss gå en tur sammen og finne en vei videre

Priser:

Kr. 1150,- pr time inkl. moms. Egne priser når arbeidsgiver betaler, ta kontakt for tilbud.

Møtene varer 60 – 90 min og foregår enten digitalt eller på kontoret i Kristiansand.