NyDrivkraft

"Din Coach med helhetlig fokus på karriere, motivasjon og din helse"

Book en uforpliktende kaffeprat for å kartlegge dine behov. Jeg gjennomfører coaching digitalt eller fysisk 1:1 - Du velger hva som passer best for deg!

Om meg

Min drivkraft

«Jeg har et brennende engasjement for å hjelpe deg som vil gjøre endringer i livet ditt, slik at du kan bringe frem den aller beste utgaven av deg selv.»

Som coach er jeg genuint opptatt av å hjelpe deg som føler deg fastlåst i en situasjon og har stoppet opp. Som ønsker en endring, men kanskje ikke vet hva du vil, eller hvordan du skal få det til. Jeg ønsker å bygge opp styrken og selvfølelsen din slik at du blir trygg i deg selv og kan ta riktige valg som er viktige for deg.

Jeg vil at du skal føle deg trygg på investeringen du gjør når du velger å jobbe med meg, og jeg er ikke fornøyd før du er fornøyd. Sammen oppnår vi målene du setter deg!

Bakgrunn

Jeg har alltid vært veldig glad i mennesker, og jobber nå med både coaching, karriereveiledning og kursing.

Jeg elsker å hjelpe mennesker med å trives på jobb, takle stress og utvikle seg i riktig retning ved hjelp av målrettet coaching.
Siden 2016 har jeg jobbet som karriereveileder med arbeidssøkere og sykemeldte fra NAV. Samtidig har jeg tatt utdannelse som NLP Coach for å hjelpe mennesker til å få troen tilbake på seg selv. I 2020 ble jeg ferdig utdannet som Coach og sertifisert i Den Norske CoachForening og jeg kan med stolthet bære tittelen DNCF Sertifisert Coach. I 2021 fikk jeg også en utvidet tittel som Registrert Helsecoach DNCF. En sertifisering i DNCF er et kvalitetsstempel for meg som Coach og du kan være trygg på at jeg som Coach har vært gjennom en faglig og godkjent utdannelse og sertifisering.

Jeg har mangeårig og omfattende erfaring med å jobbe med mennesker i ulike og krevende livssituasjoner. Jeg har blant annet jobbet med mennesker som har mistet jobben, har sviktende helse, har en vanskelig hjemmesituasjon eller som må forholde seg til NAV. Jeg har også mangeårig erfaring med psykologiske og stressrelaterte symptomer som kan føre til sykemeldinger.

Uansett utgangspunkt er det veldig lett i langvarige, utfordrende situasjoner å miste både troen på seg selv og på at livet kan bli bra igjen. Dette er en helt naturlig prosess som skjer med oss mennesker når livet kaster på oss motgang.
Jeg ønsker å hjelpe mennesker til en positiv endring, og til å få troen på seg selv.

«Jeg ønsker å se deg, forstå deg og jobbe sammen med deg slik at oppnår målene dine, og kan leve det livet du ønsker.»

Les mer på min LinkedIn.

  • Registrert Helsecoach DNCF – Den norske CoachForening
  • DNCF sertifisert Coach – Den norske CoachForening
  • Certified Professional NLP Life and Business Coach
  • Sertifisert motivator & motivasjonsanalytiker – CM

Uforpliktende samtale

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg for å finne ut om det er en god match mellom dine behov og mine tjenester. Jeg ser frem til å høre fra deg!