NyDrivkraft

"Din Coach med helhetlig fokus på karriere, motivasjon og din helse"

Tjenester Karrierecoaching

Karrierecoaching

Kjenner du deg igjen i noen av spørsmålene under?

Er du usikker på om du er i den riktige jobben? Har du noen gang tenkt på å bytte jobb fordi du ikke trives, men ikke tørr? Gir ikke jobben deg noe lenger? Gruer du deg til å gå på jobb i hverdagen, eller er du sykemeldt og stresset over å komme tilbake på jobb? Savner du å finne gleden på jobben? Er stressnivået ditt for høyt?

Jeg vil hjelpe deg til å finne løsningen, og å ta de riktig valgene – enten i eksisterende jobb, om det er på tide å gå videre eller finne din retning tilbake til arbeidslivet. La meg hjelpe deg med ny drivkraft!

Altfor mange mennesker jeg har jobbet med finner ikke mening med jobbene sine lenger, de går på jobb for å klare seg økonomisk, eller plikten til å ta vare på familien. De har mistet gnisten over oppgaver eller føler ikke noe tilhørighet med kollegaer. Det kan også være at de ikke kommuniserer med sin leder lenger, de føler seg verken hørt eller sett. De fleste arbeidstakere ønsker å få annerkjennelse, og jeg vet av erfaring etter mine mange år som karriereveileder og coach at de fleste ikke får det.

Det er viktig å finne seg egen, indre motivasjon, og du må sørge for at du blir kjent med deg selv og hvilken motivasjonstype du er. Når du finner den er det som du våkner opp, og du kan plutselig finne tilbake til din vei og retning i nåværende jobb – eller velge å si at nok er nok, og at du vil finne en jobb som du passer inn i og som motiverer deg.

Ingen fortjener å bli utbrent i jobben sin, men det er dit veien kan gå når stressresponsen overtar dag etter dag fordi du ikke har det bra på jobb.

Starten på dette forløpet kan være motivasjonsanalysen som kartlegger din nåværende situasjon gjennom bla. stressnivået ditt, viktige motivasjonsfaktorer og om du er i den rette jobben. Deretter tilbyr jeg tilpasset karrierecoaching helt til du har funnet din plass i arbeidslivet – slik du fortjener. Om det er 1 time eller 5 spiller ingen rolle, når du er ferdig med samtaler hos meg har du en klar plan for veien videre!

 

Er du arbeidssøker og trenger hjelp i prosessen?

Det kan være ensomt å stå på bar bakke uten jobb, enten du er permittert, sagt opp eller har takket ja til sluttpakke. Jeg har 10 års erfaring fra rekrutteringsbransjen og har siden 2016 jobbet med arbeidssøkere fra NAV. Jeg vet hva som kreves for å få en ny jobb, og jeg hjelper deg gjerne!

 Jeg kan hjelpe deg med:

  • Grundig gjennomgang av CV
  • Søknadstekst
  • Intervjutrening
  • LinkedIn-profil
  • Hvordan bli salgbar i jobbsøkersituasjonen
  • Salgspitch på 5 min

 

Priser:

Kr. 1150,- pr time inkl moms. Egne priser når arbeidsgiver betaler, ta kontakt for tilbud.

Møtene varer 60 min og foregår enten digitalt eller på kontoret Kristiansand.